Winkels van Middin

Tijdelijke pop-up store Middin in De Tuinen
Middin opent tijdelijk een pop-up store in winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk. Vrijdag 25 maart vindt de opening van ‘Middin Ontpopt’ plaats. Tot 15 mei is de winkel te vinden naast V&D.

Van kaarsen tot serviesgoed, van kunst tot woonaccessoires. Cliënten van Middin maken prachtige producten. Met onze producten koopt men niet alleen een uniek cadeau, maar ook een cadeau met extra toegevoegde waarde. Klanten die iets kopen dragen zo op een mooie manier bij aan de zorg voor mensen met een beperking.

Cliënten runnen de winkel
De pop-up store ‘Middin Ontpopt’ wordt gerund door cliënten (onder begeleiding). Zij leren zo hoe het is om in een winkel te werken. Klanten maken zo op een gezellige en laagdrempelige manier kennis met Middin en onze prachtige producten.

Cliënten van Middin ontvangen bezoekers graag met een kopje koffie of thee! Ze zullen enthousiast vertellen over hun eigen creaties en het lekkers van onze eigen Bakker Vlinder www.bakkervlinder.nl laten proeven. Terwijl de bezoeker rondkijkt, werken onze cliënten in de winkel aan nieuwe originele en verrassende producten.

Middin Ontpopt anders dan anders
Alle producten in de winkel van Middin Ontpopt zijn nu ook al te koop in de winkels van Middin, maar dan verspreid door regio Zuid-Holland. Dit concept is uniek: alle producten in één winkel.

Wat is er te koop?
- Kaarsen, zeep, kraamcadeaus, kindertassen van Middin locatie De WerkWinkel uit Wateringen
- Keramiek en kunst van Taktiek keramiek en Zinderin Kunst uit Den Haag
- Handgeweven tassen van Mosaico in Den Haag
- Kruidenplantjes, planten, vogelproducten, vogelhuisjes van Buitengoed Dorrepaal uit Leidschendam
- Ambachtelijk handgemaakte cadeaus, poppenbedjes, omslagdoeken van Zinderin Cadeau uit Delft
- Koekjes en lekkers van Bakker Vlinder in Den Haag

Zie hieronder informatie over de verschillende winkels van Middin en heeft u een bedrijf, kijk dan op www.middinmarkt.nl.

Zinderin, Buitengoed Dorrepaal, Atelier de Haagse School en TakTiek Keramiek zijn de vier winkels van Middin, met een groot aanbod aan bijzondere cadeaus. In de winkels werken mensen met een beperking onder begeleiding van de medewerkers van Middin.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zinderin
Puur ambachtelijke cadeaus

Midden in het historische centrum van Delft staat Zinderin, een sfeervolle winkel met unieke cadeaus. Je vindt er veel moois: van houten poppenbedjes tot kaarsen en van fleurige keukenschorten tot handgemaakte vazen. Mensen met een beperking staan klanten te woord en pakken aankopen in. En in het bijbehorend atelier maken ze een deel van de artikelen uit het assortiment. Werken in de winkel betekent voor hen een stap in hun carrière en meer contact met de wijk en met de samenleving.

Choorstraat 47, 2611 JE Delft | T 015 2131428 | E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden: maandag 13.00 - 17.00 uur en dinsdag t/m zaterdag 10.00 - 17.00 uur
http://www.zinderin.nl
www.facebook.com/ZinderinKado

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Buitengoed Dorrepaal
Maakt je dag Buitengewoon goed!

De tuinwinkel op buitengoed Dorrepaal is gevestigd in een kas, midden op het 17e-eeuwse landgoed langs de Vliet. Op het buitengoed werken mensen met een verstandelijke beperking, o.a. als onderhoudsmedewerker, tuinman, of winkelmedewerker. Er is ook een villa waar zalen gereserveerd kunnen worden, een theetuin, een kwekerij en een dierenweide. Een bezoek aan Dorrepaal is echt een uitje: na het shoppen kun je heerlijk over het grote en gevarieerde terrein dwalen.

Westvlietweg 115, 2267 AK Leidschendam | T 070 399 94 74 | E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden: maandag t/m zaterdag 9.30 - 17.00 uur
www.facebook.com/BuitengoedDorrepaal

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

De Werkwinkel

Een zeepmakerij, kaarsenmakerij en een atelier voor leuke zeilproducten, kunt u vinden achter een klein winkeltje met allemaal handgemaakte producten.

Harry Hoekstraat 2, 2291 SN Wateringen | T 0174 220 162 | E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 9.00 - 16.00 uur
www.facebook.com/DeWerkwinkelMiddin

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Zinderin Kunst
Creativiteit kent geen beperking

Kunstenaars met een verstandelijke beperking maken bij Zinderin Kunst veelzijdige kunstwerken: grafisch werk, schilderijen, tekeningen en ook animatiefilms.

Keramisten maken er potten, schalen, vazen, beelden en nog veel meer. In de producten zijn de gedrevenheid, het werkplezier en het talent van de maker zichtbaar. Dat maakt elk product van Zinderin Kunst een bijzonder cadeau. De kunstwerken worden in het atelier verkocht of verhuurd aan particulieren en bedrijven. Het is ook mogelijk om een speciale opdracht te plaatsen of om een workshop te volgen

Westeinde 2, 2512 HD Den Haag | T 070 394 58 19 | E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden: maandag t/m zaterdag 10.00 - 17.00 uur
www.facebook.nl/zinderinkunstmiddin